Sessió formativa al Domus Sent Soví

El darrer 7 de març es va celebrar al Domus Sent Soví d’Hostalrich,  en un entorn únic i lluny del soroll de la gran ciutat, es va celebrar la darrera sessió formativa conduïda pel mestre Daniel Jordà en la part pràctica de forneria i pel docent expert en Marketing , Francesc Rufas, en la part teòrica de com optimitzar la venta a la botiga de pa.

Amb un èxit d’assistència, més de 40 forners de tota la comarca de Girona, al llarg de la sessió es van elaborar diferents receptes molt actuals amb diferents farines Moretó:

En Daniel Jordà va explicar la versatilitat i el bon producte que es pot aconseguir fent l’ús correcte de les diferents varietats de farina, com per exemple la Trena de Tomàquet sec, olives i mozzarella (recepta salada) o bé la trena de xocolata (recepta dolça), perfecte per a berenars; el motlle d’espelta i mel, la Xapata amb polish amb farina de blat tova i el extraordinari  Pa d’olives Kalamata amb farina mòlta a la pedra.

Després d’una masterclass propera i productiva, els assistents van poder emportar-se  mostres de les nostres farines per a poder experimentar en primera persona uns resultats també extraordinaris.