PREPARAT PER A PA DE PESSIC

FARINA PREPARADA PER A PA DE PESSIC
Més esponjós i sense grumolls
NO NECESSITA LLEVAT

INGREDIENTS

Farina de blat, farina micronitzada de blat, gasificant (E500ii, E450i), anti-aglomerant (E170i i midó de blat de moro).
Conté gluten.

RECEPTA

Pa de pessic
INGREDIENTS: 5 ous sencers, 200g de sucre, 100g d’oli vegetal, 1 iogurt natural o de gust de llimona, 250g de farina per pa de pessic Moretó.

MODE DE PREPARACIÓ

1-Pre-escalfar el forn a 175ºC. Preparar un motlle rectangular de 24 × 24cm i 8cm de profunditat aproximadament i untar-lo.

2-Posar en un bol els ous juntament amb el sucre i batre durant 2 minuts fins a aconseguir una mescla espumosa.

3-Afegir l’oli i el iogurt, mesclar-ho amb una vareta durant un minut. Finalment afegir la farina a poc a poc i mesclar-ho fins a aconseguir una massa sense grumolls.

4-Emmotllar, posar al forn i coure 35 minuts aproximadament, a 175 ºC.

5-Treure el motlle i col·locar sobre una reixeta per refredar. Escampar-hi sucre per sobre (opcional).

GTIN-13 8437006435055

INFORMACIÓ NUTRICIONAL PER 100G

Valor energètic Valor energètic Greixos Dels quals saturats Hidrats de carboni Dels quals sucres Proteïnes Sal Fibra total
367 Kcal 1535 Kj 1,4g 0,3g 77,3g 0,5g 8,5g 0,002 g* 2,4g

*El contingut de sal obeeix exclusivament al sodi present de forma natural en l’aliment.