PREPARAT PA INTEGRAL

FARINA INTEGRAL DE BLAT PREPARADA PER PA I PIZZA
Amb tota la fibra

INGREDIENTS

Farina integral de blat, sal, massa mare de blat, llevat, agent de tractament de la farina E-300 i enzims.
Conté gluten.

RECEPTA

Pa de farina integral de blat. 830g de massa/3h/Fàcil.
INGREDIENTS: 300g d’aigua tèbia o freda segons l’estació, 30g d’oli d’oliva, 500g de farina integral de blat Moretó.

MODE DE PREPARACIÓ
Recepta per a màquina panificadora.

1-Posar a la cubeta els ingredients per ordre: l’aigua, l’oli d’oliva i la farina integral de blat.

2-Seleccionar el programa bàsic de la màquina panificadora i iniciar-lo.

3-A partir de les 3 hores, amb la majoria de les màquines el producte quedarà llest, el programa acabarà i el procés haurà finalitzat.

4-Retirar la cubeta de la màquina i treure el pa del recipient. Deixar refredar el pa sobre una reixeta.

GTIN-13 8437006435031

INFORMACIÓ NUTRICIONAL PER 100G

Valor energètic Valor energètic Greixos Dels quals saturats Hidrats de carboni Dels quals sucres Proteïnes Sal Fibra total
339 Kcal 1418 Kj 1,9g 0,3g 76,2g 0,4g 13,7g 1,8g 12,2g