PREPARAT D’ESPELTA

FARINA DE BLAT D’ESPELTA PREPARADA PER PA D’ESPELTA
Per a les teves receptes més naturals

INGREDIENTS

Farina de blat d’espelta, sal, massa mare de blat, llevat, agent de tractament de la farina E-300 i enzims.
Conté gluten.

RECEPTA

Pa d’espelta. 830g de massa/3h/Fàcil.
INGREDIENTS: 300g d’aigua tèbia o freda segons l’estació, 30g d’oli d’oliva, 500 grams de farina d’espelta Moretó.

MODE DE PREPARACIÓ
Recepta per a màquina panificadora.

1-Posar a la cubeta els ingredients per ordre: l’aigua, l’oli d’oliva, i la farina d’espelta.

2-Seleccionar el programa bàsic de la màquina panificadora i iniciar-lo.

3-A partir de les 3 hores, amb la majoria de les màquines el producte quedarà llest, el programa acabarà i el procés haurà finalitzat.

4-Retirar la cubeta de la màquina i treure el pa del recipient. Deixar refredar el pa sobre una reixeta.

GTIN-13 8437006435024

INFORMACIÓ NUTRICIONAL PER 100G

Valor energètic Valor energètic Greixos Dels quals saturats Hidrats de carboni Dels quals sucres Proteïnes Sal Fibra total
361 Kcal 1510 Kj 6g 1,2g 60,7g <1g 12g 1,8g 3,5g