PREPARAT ARREBOSSATS I TEMPURA

MESCLA DE FARINES PREPARADA PER ARREBOSSATS I TEMPURA
Especial per peix i verdures

INGREDIENTS

Farina de blat, farina semolosa de blat, farina semolosa d’arròs, gasificant (E500ii, E450i), anti-aglomerant (E170i i midó de blat de moro).
Conté gluten.

RECEPTA

Mescla per a arrebossats
INGREDIENTS: 200g de farina per arrebossats i tempura Moretó i 200ml d’aigua.

MODE DE PREPARACIÓ

1-Posar a parts iguals en un bol la farina per arrebossats i tempura Moretó i aigua. Mesclar-ho amb una vareta o utensili semblant. No mesclar-ho amb batedora elèctrica.
Per aconseguir un arrebossat més dens o lleuger, augmentar o disminuir la proporció de farina. Si desitja augmentar el volum de l’arrebossat, pot substituir una part o la totalitat de l’aigua per ou o per cervesa.

2-Aplicar la mescla segons el gust de cadascú i arrebossar.

3-En una font de calor, escalfar l’oli a 180ºC aproximadament. Fregir fins a aconseguir el nivell de fregit desitjat.

GTIN-13 8437006435048

INFORMACIÓ NUTRICIONAL PER 100G

Valor energètic Valor energètic Greixos Dels quals saturats Hidrats de carboni Dels quals sucres Proteïnes Sal Fibra total
320 Kcal 1339 Kj 1,9g 0,4g 71,8g 8,5g 9,8g 0,005g* 2,1g

*El contingut de sal obeeix exclusivament al sodi present de forma natural en l’aliment.