
PANIFICABLES I GALETERES
Extraordinària gamma de farines de blat, amb diferents nivells de força, que incorporen tots els enzims i reguladors necessaris per a l’elaboració de pa, galetes, brioixos i pastes.
Propietats
Les farines panificables destaquen per la seva extraordinària regularitat i equilibri. La qualitat dels blats emprats en la seva elaboració, permet al flequer treballar en tot tipus d’obradors.
Especialment indicades per:
» Les farines més fluixes: panificació directa ràpida en entorns càlids o galeteria.
» Les farines més fortes: panificació directa lenta en entorns frescos o en
…fermentació controlada i pa precuit.

Producte | Força | Tolerància | P/L | Format |
P 90 | 90 W | ±20% | 0,20-0,45 | Cisterna o sacs de 25 kg |
P 110 | 110 W | ±20% | 0,25-0,50 | Cisterna o sacs de 25 kg |
P 130 | 130 W | ±20% | 0,30-0,55 | Cisterna o sacs de 25 kg |
P 150 | 150 W | ±20% | 0,35-0,60 | Cisterna o sacs de 25 kg |
Aplicacions
- Baguette
- Pa de barra
- Pa de pagès
- Llonguets
- Pestiños
- Xurros
- Bunyols de vent
- Coca de fleca
- Coca de vidre
- Neules
- Rosquilles d’anís
- Rosquilles d’oli
- Pastes seques
- Galetes