PANIFICABLES I GALETERES

Extraordinària gamma de farines de blat, amb diferents nivells de força, que incorporen tots els enzims i reguladors necessaris per a l’elaboració de pa, galetes, brioixos i pastes.

 Propietats

Les farines panificables destaquen per la seva extraordinària regularitat i equilibri. La qualitat dels blats emprats en la seva elaboració, permet al flequer treballar en tot tipus d’obradors.
Especialment indicades per:
» Les farines més fluixes: panificació directa ràpida en entorns càlids o galeteria.
» Les farines més fortes: panificació directa lenta en entorns frescos o en
fermentació 
controlada i pa precuit.

Producte Força Tolerància P/L Format
P 90 90 W ±20% 0,20-0,45 Cisterna o sacs de 25 kg
P 110 110 W ±20% 0,25-0,50 Cisterna o sacs de 25 kg
P 130 130 W ±20% 0,30-0,55 Cisterna o sacs de 25 kg
P 150 150 W ±20% 0,35-0,60 Cisterna o sacs de 25 kg

Aplicacions

  • Baguette
  • Pa de barra
  • Pa de pagès
  • Llonguets
  • Pestiños
  • Xurros
  • Bunyols de vent
  • Coca de fleca
  • Coca de vidre
  • Neules
  • Rosquilles d’anís
  • Rosquilles d’oli
  • Pastes seques
  • Galetes
istanbul escortistanbul escortistanbul escortistanbul escortistanbul escortistanbul escortistanbul escort
istanbul escortistanbul escortistanbul escortistanbul escortistanbul escortistanbul escortistanbul escort
istanbul escortsistanbul escortsistanbul escortsistanbul escortsistanbul escorts
istanbul escortistanbul escortistanbul escortistanbul escortistanbul escortistanbul escortistanbul escort