PANIFICABLES I GALETERES

Extraordinària gamma de farines de blat, amb diferents nivells de força, que incorporen tots els enzims i reguladors necessaris per a l’elaboració de pa, galetes, brioixos i pastes.

 Propietats

Les farines panificables destaquen per la seva extraordinària regularitat i equilibri. La qualitat dels blats emprats en la seva elaboració, permet al flequer treballar en tot tipus d’obradors.
Especialment indicades per:
» Les farines més fluixes: panificació directa ràpida en entorns càlids o galeteria.
» Les farines més fortes: panificació directa lenta en entorns frescos o en
fermentació 
controlada i pa precuit.

Producte Força Tolerància P/L Format
P 90 90 W ±20% 0,20-0,45 Cisterna o sacs de 25 kg
P 110 110 W ±20% 0,25-0,50 Cisterna o sacs de 25 kg
P 130 130 W ±20% 0,30-0,55 Cisterna o sacs de 25 kg
P 150 150 W ±20% 0,35-0,60 Cisterna o sacs de 25 kg

Aplicacions

  • Baguette
  • Pa de barra
  • Pa de pagès
  • Llonguets
  • Pestiños
  • Xurros
  • Bunyols de vent
  • Coca de fleca
  • Coca de vidre
  • Neules
  • Rosquilles d’anís
  • Rosquilles d’oli
  • Pastes seques
  • Galetes