FARINES DE SEMIFORÇA

Extraordinària gamma de farines de blat, amb diferents nivells de força, que incorporen tots els enzims i reguladors necessaris per a l’elaboració de pa, galetes, brioixos i pastes.

 Propietats

Farines d’alt contingut en gluten i alta extensibilitat. Són perfectes per a l’elaboració de:
» Pans especials en els que es barregen altres ingredients.
» Productes en els que cal laminar o estirar molt la massa.
» Processos d’elaboració en els que intervé el fred.

Producte Força Tolerància P/L Format
S 180 180 W ±20% 0,40-0,80 Cisterna o sacs de 25 kg
S 210 210 W ±20% 0,40-0,80 Cisterna o sacs de 25 kg
S 240 240 W ±20% 0,50-0,90 Cisterna o sacs de 25 kg

 

Aplicacions

  • Baguette
  • Pa rústic
  • Pans de cereals
  • Pa de Sant Jordi
  • Grisins
  • Xurros
  • Pa de pita
  • Biscots
  • Tortells
  • Pasta de full
  • Massa de pizza

En fred

Productes congelats i ultracongelats diversos per a estocatge. Pans especials sense fermentar, fermentats i precuits. Brioixeria sense fermentar i fermentada. Masses fredes acabades. Processos de fermentació controlada de més de 24 hores: pans i pans especials.