FARINES DE SEMIFORÇA

Extraordinària gamma de farines de blat, amb diferents nivells de força, que incorporen tots els enzims i reguladors necessaris per a l’elaboració de pa, galetes, brioixos i pastes.

 Propietats

Farines d’alt contingut en gluten i alta extensibilitat. Són perfectes per a l’elaboració de:
» Pans especials en els que es barregen altres ingredients.
» Productes en els que cal laminar o estirar molt la massa.
» Processos d’elaboració en els que intervé el fred.

Producte Força Tolerància P/L Format
S 180 180 W ±20% 0,40-0,80 Cisterna o sacs de 25 kg
S 210 210 W ±20% 0,40-0,80 Cisterna o sacs de 25 kg
S 240 240 W ±20% 0,50-0,90 Cisterna o sacs de 25 kg

 

Aplicacions

  • Baguette
  • Pa rústic
  • Pans de cereals
  • Pa de Sant Jordi
  • Grisins
  • Xurros
  • Pa de pita
  • Biscots
  • Tortells
  • Pasta de full
  • Massa de pizza

En fred

Productes congelats i ultracongelats diversos per a estocatge. Pans especials sense fermentar, fermentats i precuits. Brioixeria sense fermentar i fermentada. Masses fredes acabades. Processos de fermentació controlada de més de 24 hores: pans i pans especials.

istanbul escortistanbul escortistanbul escortistanbul escortistanbul escortistanbul escortistanbul escort
istanbul escortistanbul escortistanbul escortistanbul escortistanbul escortistanbul escortistanbul escort
istanbul escortsistanbul escortsistanbul escortsistanbul escortsistanbul escorts
istanbul escortistanbul escortistanbul escortistanbul escortistanbul escortistanbul escortistanbul escort