
FARINES DE SEMIFORÇA
Extraordinària gamma de farines de blat, amb diferents nivells de força, que incorporen tots els enzims i reguladors necessaris per a l’elaboració de pa, galetes, brioixos i pastes.
Propietats
Farines d’alt contingut en gluten i alta extensibilitat. Són perfectes per a l’elaboració de:
» Pans especials en els que es barregen altres ingredients.
» Productes en els que cal laminar o estirar molt la massa.
» Processos d’elaboració en els que intervé el fred.

Producte | Força | Tolerància | P/L | Format |
S 180 | 180 W | ±20% | 0,40-0,80 | Cisterna o sacs de 25 kg |
S 210 | 210 W | ±20% | 0,40-0,80 | Cisterna o sacs de 25 kg |
S 240 | 240 W | ±20% | 0,50-0,90 | Cisterna o sacs de 25 kg |
Aplicacions
- Baguette
- Pa rústic
- Pans de cereals
- Pa de Sant Jordi
- Grisins
- Xurros
- Pa de pita
- Biscots
- Tortells
- Pasta de full
- Massa de pizza
En fred
Productes congelats i ultracongelats diversos per a estocatge. Pans especials sense fermentar, fermentats i precuits. Brioixeria sense fermentar i fermentada. Masses fredes acabades. Processos de fermentació controlada de més de 24 hores: pans i pans especials.