
FARINES DE FORÇA I GRAN FORÇA
Extraordinària gamma de farines de blat, amb diferents nivells de força, que incorporen tots els enzims i reguladors necessaris per a l’elaboració de pa, galetes, brioixos i pastes.
Propietats
Farines de molt alt contingut en gluten de gran qualitat. Són farines molt indicades per a l’elaboració de productes on intervenen en un alt percentatge, ingredients com el sucre, els greixos o la llet. Les farines de força es caracteritzen per una gran capacitat d’absorció d’aigua i un temps llarg de pastat amb una gran tolerància.

Producte | Força | Tolerància | P/L | Format |
F 270 | 270 W | ±20% | 0,60-1,00 | Cisterna o sacs de 25 kg |
F 310 | 310 W | ±20% | 0,60-1,00 | Cisterna o sacs de 25 kg |
F 350 | 350 W | ±20% | 0,75-1,15 | Cisterna o sacs de 25 kg |
F 390 | 390 W | ±20% | 0,75-1,15 | Cisterna o sacs de 25 kg |
Aplicacions
- Pa de motllo
- Pa d’hamburguesa
- Pa gallec
- Coca de Sant Joan
- Pans d’alta hidratació
- Bunyols de l’Empordà
- Ensaïmades
- Croissants
- Brioixos
- Pa de xapata
- Dònuts
- Tortell de Reis
En fred
Productes congelats i ultracongelats diversos per a estocatge. Pans especials sense fermentar, fermentats i precuits. Brioixeria sense fermentar i fermentada.