FARINES DE FORÇA I GRAN FORÇA

Extraordinària gamma de farines de blat, amb diferents nivells de força, que incorporen tots els enzims i reguladors necessaris per a l’elaboració de pa, galetes, brioixos i pastes.

 Propietats

Farines de molt alt contingut en gluten de gran qualitat. Són farines molt indicades per a l’elaboració de productes on intervenen en un alt percentatge, ingredients com el sucre, els greixos o la llet. Les farines de força es caracteritzen per una gran capacitat d’absorció d’aigua i un temps llarg de pastat amb una gran tolerància.

Producte Força Tolerància P/L Format
F 270 270 W ±20% 0,60-1,00 Cisterna o sacs de 25 kg
F 310 310 W ±20% 0,60-1,00 Cisterna o sacs de 25 kg
F 350 350 W ±20% 0,75-1,15 Cisterna o sacs de 25 kg
F 390 390 W ±20% 0,75-1,15 Cisterna o sacs de 25 kg

Aplicacions 

  • Pa de motllo
  • Pa d’hamburguesa
  • Pa gallec
  • Coca de Sant Joan
  •  Pans d’alta hidratació
  • Bunyols de l’Empordà
  • Ensaïmades
  • Croissants
  •  Brioixos
  •  Pa de xapata
  •  Dònuts
  •  Tortell de Reis

En fred

Productes congelats i ultracongelats diversos per a estocatge. Pans especials sense fermentar, fermentats i precuits. Brioixeria sense fermentar i fermentada.