FARINES D’ALTRES CEREALS I LLEGUMINOSES

Aplicacions

  • Extraordinàries farines elaborades a partir de tota mena de cereals diferents al blat. Barrejades en les proporcions adequades, permeten l’elaboració de tota mena de pans especials, masses batudes i galeteria.
Producte Descripció Format
Espelta Major tolerància digestiva gràcies als seus components proteínics.
Rica en àcids grassos i fibra dietètica. Moretó és pionera en l’aplicació
de l’espelta: mòlta a la pedra, en granyons.
Sacs de 25-10-5 kg
Blat persa o Kamut Farina provinent d’un blat molt antic, originari d’Egipte. Conté totes
les propietats del blat sense modificacions genètiques ni empelts.
D’inconfusible color groc. Produeix menys intoleràncies digestives
sent una opció més sana i nutritiva que el blat convencional.
Sacs de 25-10-5 kg
Cigrons Es caracteritza pel seu alt contingut en proteïnes vegetals, així com
calci i magnesi. Molt apreciada pels vegetarians. Dóna al pa un sabor
dolç molt peculiar, molt mediterrani. Aporta una textura compacta
a la molla.
Sacs de 25-10-5 kg
Llentia verda La llentia és una lleguminosa, no un cereal. Aporta una alta varietat de
proteïnes molt digestibles, molt apropiades per celíacs o per persones
que segueixen dietes.
Sacs de 5-1 kg
Soja Conté un enzim; la lipooxigenasa que blanqueja la molla i millora
el volum de les masses. Sabor herbal i natural. La soja conté proteïnes
de més qualitat que les de les carns: 100 g aporten 36 g de proteïna
quan la carn de vedella només n’aporta 22 g. Ajuda a reduir el colesterol.
Rica en greixos insaturats.
Sacs de 10-5 kg
Llinassa Feta amb llavors de lli. Propietats antioxidants. Millora l’activitat
del cor, regula els nivells de colesterol i és anticancerosa. Color fosc
i sabor herbal, més suau en mastegar. S’utilitza en productes
per a celíacs.
Sacs de 5-1 kg
Blat sarraí És un pseudocereal. Molt ric en silici, calci, seleni, ferro i vitamines B
i E. Aporta al pa un color torrat. És una farina apta per celíacs.
Sacs de 25-10-5 kg
Sègol És el cereal més utilitzat al nord d’Europa per a fer pa. De característiques
similars al blat, es caracteritza per un peculiar gust i aroma,
així com pel seu alt contingut en pentosans que li permeten retenir
més temps la humitat.
Sacs de 25-10-5 kg
Blat de moro No conté les dues proteïnes que formen el gluten, per la qual cosa
és apta per a celíacs. El seu sabor és més dolç.
Sacs de 25-10-5 kg
Quinoa De sabor molt similar a l’arròs, la quinoa és original d’Amèrica del sud,
on és un dels pseudocereals més importants. És similar en composició
als cereals. No conté les proteïnes que componen el gluten, per la qual
cosa és apta per a celíacs.
Sacs de 5-1 kg
Arròs Molt recomanable per substituir el blat en persones celíaques o amb
intolerància al gluten. Aporta grans quantitats de midó, la qual cosa
la fa molt absorbent de l’aigua i permet fer masses més grans.
Sacs de 25-10-5 kg
Civada Alt contingut en proteïnes. És apropiada per a dietes celíaques.
Conté proteïnes d’alta qualitat. Aporta fibra soluble i àcid linoleic,
per la qual cosa està indicada en dietes d’aprimament i per reduir
el colesterol. Rica en Omega 3.
Sacs de 25-10-5 kg