Patrocinadors del Concurs La Millor Coca de Sant Joan

Torna la II edició del concurs professional per trobar la millor coca de Sant Joan 2020.
Amb la voluntat de retre homenatge i donar visibilitat a aquest producte artesà tan tradicional a Catalunya torna el concurs professional “La Millor coca de Sant Joan“, una iniciativa que es proposa reconèixer la qualitat de les coques elaborades pels forners i pastissers professionals de Catalunya i Balears.

Aquest any el certamen es celebra en temps complicats per a tots a causa de l’emergència sanitària que estem vivint però més que mai vol reconèixer la tasca del sector de la forneria i la pastisseria en el seu treball dur i constant per mantenir vives les tradicions gastronòmiques del país.
Com a novetat, la col.laboració amb l’associació Health Warriors, encarregada de fer arribar menjar al col·lectiu sanitari que lluita en primera línea contra el Covid-19.

El concurs, organitzat per l’agència de màrqueting gastronòmic Sr y Sra Cake, compta també amb la col·laboració de Panàtics, el Gremi de Flequers de Barcelona, el Gremi de Flequers de la Província de Barcelona, el Gremi de Flequers Artesans de les Comarques Gironines i Associació de Forners i Pastissers de Balears.

Les inscripcions ja estan obertes i s’efectuaran fins al dimarts 02 de juny a la web www.lamillorcocadesantjoan.cat  omplint el formulari de participació.

Les coques s’han d’enviar o lliurar a l’escola del Gremi de Flequers de Barcelona (c / Pau Claris 141) el divendres 05 de juny entre les 9h i les 12h del matí.

Molta sort a tots! Junts som més forts!

Pa de Sant jordi Moretó