Patrocinadors de la millor ensaïmada del món

Amb l’arribada de l’estiu hi ha una elaboració de forn que veiem més sovint per ser una de les més viatgeres, es tracta de l’ensaïmada.

Fa uns mesos, amb motiu de la celebració del centenari de l’empresa Hijos de Ramón Oliver, es va organitzar un concurs per triar la millor del món.

Un jurat de vuit experts format per membres de l’Associació de Forners i Pastissers (amb Manel Cortés, asesor Técnic de Panificació i Director de Formació del Gremi de Forners de La Provincia de Barcelona); cares conegudes de la televisió com en Fabián León, el finalista del programa MASTERCHEF; periodistes gastronòmics i blocaires especialitzats com Manu Catman i Marta Simonet, van tastar els dolços elaborats pels deu forns finalistes i després d’analitzar i degustar totes les mostres van concloure que la millor ensaïmada era del Forn de Sant Francesc d’Inca. 

           

            

En aquest primer “campionat mundial” d’ensaïmades Fills de Moretó va contribuir com a espònsor principal dels premis que es lliuraven, atorgant al guanyador mil quilos de farina.

El segon premi (500 quilos de farina) va ser atorgat al Forn d’Es Casino de Banyalbufar mentre que els 250 quilos de farina del tercer premi se’ls va emportar ya Forn i Pastisseria Coll de Sant Jordi (de Palma).