Farina exageradament bona
Líder a Catalunya en la fabricació de farines de la més alta gamma
Cinc generacions d'una família que acumula passió i experiència
Farinaires des del 1884
Productes extraordinàriament autèntics
Un servei indiscutiblement magnífic
Tradició i modernitat
Un equip humà d'extraordinària experiència i qualificació

Fills de Moretó és una farinera fundada el 1884 amb seu a Mollet del Vallès

Protagonista d’una part important de la revolució científica, tecnològica i comercial que ha viscut el món de la molineria al llarg dels darrers 130 anys, Moretó ha esdevingut un referent en la fabricació de farines extraordinàries al nostre país.

Cinc generacions d’una família que acumula passió i experiència a parts iguals són darrera d’una companyia que és líder al nostre país en la gamma més alta de producte i que està orgullosa de projectar-se a nivell internacional. Moretó és passió per la farina. Caràcter innovador combinat amb amor per la tradició.

Farina extraordinàriament bona

Qualitat

L’extraordinària qualitat, adequació, regularitat i seguretat de les farines Moretó no és fruit de la casualitat:

La ubicació a 15 km del port de Barcelona i una parada pròpia de ferrocarril permeten a Fills de Moretó accedir en condicions òptimes als millors blats de tot el món.

La nostra exclusiva instal·lació d’homogeneïtzació dels blats rebuts permet obtenir la màxima homogeneïtat i regularitat en les farines produïdes.

Un laboratori perfectament equipat permet analitzar totes les característiques qualitatives i sanitàries dels blats i les farines. La participació en el circuit extern d’intercalibració (BIPEA) assegura la fiabilitat dels resultats.

La planta pilot permet elaborar qualsevol producte fet amb farina, explorar el potencial de cada blat i garantir la idoneïtat de les farines desenvolupades abans de la seva sortida al mercat.

Moretó s’enorgulleix de comptar amb un equip tècnic d’extraordinària experiència i qualificació, liderat per Manel Cortés, un dels principals referents en el món de la panificació al nostre país.

El procés

La qualitat de la farina és el fruit de la qualitat del blat mòlt. Per això, la primera etapa de la producció passa pel control, la selecció, homogeneïtzació, neteja i condicionat dels blats a moldre. Tot això és possible en disposar de 150 sitges de totes les mides.

El procés de mòlta és delicat i requereix del control absolut de tots els factors. Per això el molí està equipat amb controls on-line del cabal i la regularitat del blat entrant així com de la qualitat de cada aspecte de la farina produïda.

Un ambient controlat en temperatura i humitat permet reproduir les condicions de mòlta amb precisió en cada nou lot.

La nostra exclusiva instal·lació de micronització i turbocernut permet l’elaboració de farines per a aplicacions especials.

Les 45 sitges de farina de més de 2000 Tm de capacitat, permeten assegurar la maduració òptima de la farina abans de la seva entrega i oferir una resposta immediata davant de qualsevol pic de demanda.