Moretó participa al BARCELONA KAPITAL PA 2021

Arriba a Barcelona la Segona Edició del Congrés Internacional BARCELONA KAPITAL PA

 

Del 15 al 17 d’octubre es va celebrar a Barcelona la Segona Edició del Congrés

Internacional BARCELONA KAPITAL PA.

Aquest esdeveniment, organitzar per Panàtics, va tenir lloc al hall de l’Antiga Estació del Nord de Barcelona.

És un gran esdeveniment dins del món del pa i la pastisseria. Aquest congrés es va crear amb l’objectiu de difondre, promoure i donar a conèixer el procés d’elaboració, la presentació i la qualitat del pa i la pastisseria.

Moretó va estar present en aquest congrés. Cal descartar que és un congrés professional i solidari dedicat exclusivament a forners i pastissers. On tenen l’oportunitat de conèixer altres companys del sector, donar-se a conèixer a nous clients  i intercanviar coneixements amb tal de millorar i obtenir el millor del seu ofici.

Aquest any, coincidint amb la celebració del dia mundial del pa (17 octubre), es va dur a terme una degustació de diferents elaboracions de fleca a l’esplanada exterior de l’estació. Mentre que al saló principal hi havia tres sectors on diferents forners experts feien diferents elaboracions. Per part de Moretó Juan Carlos Roche va estar elaborant ensaïmades amb la farina de Blat de Moretó. 

El KAPITAL PA és una gran oportunitat de donar-se a conèixer, aprendre i millorar per a tots aquells pastissers i forners que vulguis seguir aprenent i creixent. Des de Moretó estem encantats d’haver pogut formar part i d’haver pogut compartir coneixements amb els companys del sector.