Moretó la farina escollida per THE LAB de Sergi Vela

El pastisser Sergi Vela, reconegut per la seva trajectòria professional com un dels millors pastissers d’Europa (World Chocolate Master), acaba d’obrir les portes de la seva escola de pastisseria, The Lab by Sergi Vela.

Vela va formar-se durant les seves diferents estades als millors obradors de pastisseria de la ciutat comtal (Santa Gemma, Vilaplana, Comas, Baixas i Escribà) i també sota la tutela de grans com Paco Torreblanca.

Després va exercir com a professor a l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Barcelona (EHTB) durant més d’una dècada impartint cursos a la Chocolate Academy de Gurb, realitzant ponències i demostracions tant a nivell nacional com internacional.

Aquesta academia neix amb la il·lusió del Sergi, expert xef i professor en pastisseria des de fa més de 15 anys, per crear el seu propi escola-laboratori i poder realitzar formacions de màxima qualitat, iniciant un camí d’esperit lliure per aconseguir resultats creatius, equilibrats i innovadors.

Un dels seus punts forts és la recerca de la máxima qualitat i per aquest motiu estem molt contents d’haber estat escollits com la farinera que acompanyarà a The Lab tant en cursos, com en caterings o projectes d’investigació del mestre pastisser.

 

Precisament s’estrena aquest dissabte amb un curs enfocat en Pastissos de tall, peces sofisticades per postres i altres moments de consum gourmet.

El pastís de tall és un concepte de pastisseria molt interessant ja que amb el mateix procés de fabricació, es poden obtenir diferents formats: Individuals, pastissos per compartir i fins i tot pastissos de gran format.

Els asistents repassaran els pastissos de tall des d’un prisma de pastisseria lleugera i actualitzada presentant un bufet molt complet i colorit.

Incripcions i més info a : https://www.sergivela.com/es/curso/pastel-de-corte/