Moretó espónsor del concurs “La millor coca de Sant Joan”

El concurs “La millor coca de Sant Joan” neix amb la voluntat retre homenatge i de donar visibilitat a aquest producte artesà tan tradicional de Catalunya, i s’adreça a professionals.  A la vegada, es proposa reconèixer la qualitat de les coques elaborades pels nostres flequers i pastissers artesans acreditats.

Fills de Moretó és l’espónsor principal del concurs, la convocatòria del qual s’obre a pastissers i flequers dels Països Catalans sempre i quan tinguin un punt de venda. La pastisseria o fleca candidata es podrà presentar amb una sola entrada i a una de les tres categories del concurs: Tradicional (de fruites confitades i pinyons); de Crema i pinyons , i Creativa.

Les inscripcions estan obertes fins  dilluns 13 de maig al web www.lamillorcocadesantjoan.cat omplint el formulari de participació.

Les coques s’hauran de lliurar a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona (Rosselló, 515) el dimarts 21 de Maig del 2019 de 9h a 10,30 h. L’horari s’haurà de complir estrictament i no s’admetrà cap participant a partir de les 10,30hores.

La valoració de les coques presentades a concurs es farà el 21 de Maig entre les 10,30 i les 13 hores i el veredicte i lliurament del premi serà el mateix dia, a partir de les 13h a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona en un acte festiu on els assistents podran degustar les coques presentades.

El jurat estarà composat pel president del Gremi de Flequers de Barcelona, Jaume Bertran, per reconeguts pastissers com Sergi Vela i distingits forners com Daniel Jordà de Panes Creativos; per Pep Aguilar, en representació de Fills de Moretó;  per representats de mitjans de comunicació especialitzats en el sector gastronòmic, i per per Eduard Verdaguer, de Panàtics.

Com a premi, es lliurarà un guardó a la Millor Coca de Sant Joan 2019 per a cada categoria (Tradicional, Crema i Creativa). El guanyador no podrà participar com a concursant en l’edició següent i passarà a formar part del Jurat de la propera edició del concurs.

matge: Ara Mengem (autor: Jordi Castellanos Boladeras)