Apostem per ÉS FARINA DE GIRONA

Fills de Moretó s’uneix al llistat de productors d‘És farina de Girona, el segell que identifica que una farina ha estat elaborada exclusivament amb blats conreats a la província de Girona, sota els controls de la producció integrada. Això permet als forners artesans de Girona elaborar pa amb producte de km 0 i amb un altíssim nivell de qualitat certificada, que ofereix unes propietats organolèptiques excel·lents.

Un altre dels objectius que persegueix la farinera en formar part d’aquesta iniciativa, és fer més sostenible tota l’activitat i que tant els agricultors, com els productors i el consumidor final surtin beneficiats.

Aquest projecte va néixer en 2012 de la mà del Gremi de Forners Artesans de les Comarques de Girona, Farines Sunyer, Farinera Coromina i el IRTA Mas Badia. El seu objectiu és el d’elaborar un pa amb blats seleccionats per la seva qualitat i adaptació a la zona de Girona. Els requisits que es persegueixen amb aquest projecte és l’obtenció d’un producte de km 0 i en producció integrada, que respecti el medi ambient i la salut de les persones.