El valor afegit de les nostres farines

Et convidem a descubrir tot el que ha pasat abans de poder gaudir al teu obrador d’un sac de farina Moretó.

Les nostres 45 sitges de farina de més de 2000 Tm de capacitat permeten assegurar la maduració òptima de la farina abans de la seva entrega i oferir una resposta immediata davant de qualsevol pic de demanda.

La qualitat, adequació, regularitat i seguretat de les nostres farines no és fruit de la casualitat:

Sabies que estem ubicats a 15 km del port de Barcelona i tenim una parada pròpia de ferrocarril que ens permet accedir en condicions òptimes als millors blats de tot el món?

També l’exclusiva instal·lació d’homogeneïtzació dels blats rebuts permet garantir la máxima homogeneïtat i regularitat en les farines produïdes per a que les teves elaboracions siguin sempre igual de bones.

Comptem amb un laboratori perfectament equipat permet analitzar totes les característiques qualitatives i sanitàries dels blats i les farines.

La participació en el circuit extern d’intercalibració (BIPEA) asegura la fiabilitat dels resultats i blats de qualitat extrema.

A banda, la nostra planta pilot permet elaborar qualsevol producte (de pastisseria, forneria) fet amb farina, explorar el potencial de cada blat i garantir la idoneïtat de les farines desenvolupades abans de la seva sortida al mercat.

En definitiva, que darrera de cada sac de la nostra farina, hi ha un circuit emocionant que cada dia un gran equip porta a terme amb experiència i qualificació.

A cada sac de farina volem compartir amb vosaltres 130 anys d’experiència en aquest sector apassionant, per que com a tu, ens mou la passió per les coses ben fetes.