El millor croissant 2021

Atenció a tots els forners de Barcelona, esteu preparats per l’arribada del Concurs del Millor Croissant Artesà de Mantega de l’Estat?

Creieu que n’elaboreu un dels millors?

Doncs ja podeu participar en el Concurs al Millor Croissant Artesà de Mantega que un any més organitza el Gremi de Pastissers de Barcelona i es celebrarà a Barcelona el proper dia 28 de setembre a l’Escola de Pastisseria de Gremi de Barcelona.

Aquest concurs té com a objectiu, incentivar i premiar els coneixements i habilitats dels
pastissers, reconeixent la qualitat de la pastisseria artesana del país. El fet de donar valor a la
feina que fan els pastissers i mostrant la qualitat i dedicació que s’amaga rere cada un
d’aquests croissants fa que el consumidor també el valori molt més.

Poden participar totes les pastisseries de l’Estat i es vetlla per a que les elaboracions siguin de la màxima qualitat, no només en l’elecció de la farina adient, també en un dels ingredients principals com n’es el greix, que en aquest cas només podria estar fet de mantega.

A l’hora de valorar el resultat final de cadasqun dels participants el jurat tindrà en compte diferents criteris. Valoren la forma, l’acabat, el color, el gust, el fullat entre d’ altres criteris i també  l’alveolat del croissant es fonamental per ser un dels triats.

Tot un repte per seguir treballant cap a la millora continua, i nosaltres encantats de poder acompanyar-vos en aquest camí.