Col.laboració Moretó i Daniel Jordà

PRESENTEM LES NOSTRES
JORNADES PROFESSIONALS
DE LA MÀ DE DANIEL JORDÀ

El treball del Daniel Jordà (www.panescreativos.com) es caracteritza per la constant innovació i la creativitat de la seva feina, sense oblidar el respecte per les elaboracions tradicionals i l’acurada selecció de les matèries primeres.

En línia amb aquesta filosofia presentem una col·laboració que s’inicia amb un cicle de jornades professionals amb l’objectiu de mostrar les últimes tendències en el món del pa, així com els usos i aplicacions del nou catàleg dels nostres productes.

Aquestes jornades s’impartiran a Barcelona i es centraran en monogràfics com el de “Pans en tendència”, “Pans tradicionals reinventats” i “Pans mediterranis” de la ma del Daniel Jordà.

A més d’aquesta formació pràctic-teòrica sobre pa, es dedicarà una part de la sessió a les estratègies de Màrqueting en el punt de venda (especialment per a fleques) a càrrec de Francesc Rufas Gregori – CEO a Enginy Assessors i Consultors Empresarials, S.L.

Us adjuntem algunes imatges de la primera sessió, en què van participar diferents forners professionals i que va tenir una molt bona acollida.

Els propers seminaris es realitzaran als propers mesos d’abril i maig, en les dates que marquem a continuació:

– 26 d’abril de 2017: “Pans tradicionals reinventats” a l’espai de Barcelona Food Makers
– 17 maig de 2017: “Pans mediterranis” a l’aula de l’Escola Andreu Llargues del Gremi de Forners de la Província de Barcelona

Si estàs interesat en asistir-hi, pots consultar la disponibilitat de places al següent email: albert.garriga@moreto.cat

farines_moreto_cereals